Ovet asuntoihin, kiinteistöihin ja taloyhtiöihin

Helsingin Oviasennus Oy on vuonna 2011 perustettu, yksityisille henkilöille, taloyhtiöille, rakentajille ja urakoitsijoille suunnattu oviasennuspalvelu, joka hoitaa projektit avaimet käteen -periaatteella. Uusien ovien asennuksissa Helsingin Oviasennus käyttää laadukkaita ja suomalaisia ovituotteita. Poikkeuksena kohteet, joissa asiakkaalla on jo hankittuna uusi asennettava ovi.

Kerrostalokohteissa uusi väliovi jättää rappukäytävän äänet oven taakse ja estää oman elämisesi äänten karkaamisen rappukäytävän puolelle. Helsingin Oviasennuksen asentaman välioven ansiosta nukut rauhassa heräämättä rappukäytävästä kantautuviin ääniin. Väliovi poistaa myös ulko-oven vetoisuuden.

Toimitamme ja asennamme kaikkiin asuntoihin väli-, eteis-, sisä, kosteantilan ovia luotettavasti ja lyhyellä toimitusajalla, helposti ja vaivattomasti. Toimittamamme kotimaiset, laadukkaat massiivi-puuovet on tehty kestämään vuosikymmeniä. Asennamme ja korjaamme myös asiakkaan omat ovet ja karmit. Hintamme sisältävät asennuksen, oven, karmit ja tarvikkeet sekä kuljetukset Kehä III:n sisäpuolella.

Helsingin Oviasennuksen nykyaikainen taito ja luotettavuus takaavat rauhallisen asumisen vuosikymmeniksi eteenpäin.

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2021 on 2250€/henkilö (omasvastuu 100€). Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta. Lisätietoja verottajan sivuilta

Jos jokin askarruttaa - ota yhteyttä!

Pyydä asiantuntijamme käymään luonasi ja saat luotettavan kustannusarvion. Voit toki antaa meille myös palautetta.

Yhteistyössä